fbpx
Beraria H - Cea mai mare berarie-restaurant din sud-estul Europei, cu o terasă superbă situată pe malul lacului Herăstrău şi zone de bar, restaurant şi pub în interior.
Vila 23 | Resort, Spa, Conferinte, Restaurant si Bar.
Sushi Garden înseamnă o mică echipă de antreprenori cu o pasiune comună pentru cultura asiatică, pasiune pe care am tradus-o așa cum am știut mai bine: prin preparate gustoase cu specific japonez.
Yellow este singurul serviciu care iti ofera posibilitatea sa comanzi meniuri de calitate chiar la tine acasa sau la birou. Plasezi o comanda pe site sau din aplicatie, direct de pe telefon, si in maxim 30 de minute vei putea sa savurezi preparatele atent pregatite de bucatarii nostri.
The Temple Social Pub a aparut din pasiunea noastra pentru muzica buna, mancarea delicioasa si atmosfera prietenoasa!
Zava Boutique Hotel
Trinity College Pub
Vanilla - Cand o idee se naste din pasiune, te indragostesti de ea inainte sa se materializeze. Asa s-a intamplat cu Vanilla. Am avut un vis de a face lucrurile altfel, apoi o idee despre un nou concept de cofetarie, pentru ca in toamna anului 2015 sa punem in aplicare ceea ce aveam in inima si in minte.
Situat în centrul istoric al orașului Turda, Potaissa Hotel – Hotelul Salinei este locul unde trecutul se îmbină cu prezentul într-un ansamblu spectaculos, clasic și modern deopotrivă.

2016 © Freya® este o marca inregistrata a Soft Tehnica

Click Me