Conform legii 227/2015 cuprinsă în noul Cod Fiscal, începând cu 1 ianuarie 2017, cota standard de TVA scade de la 20% la 19%.

Pentru a gestiona eficient aceste modificări, am realizat o aplicație care produce automat schimbarea cotei de TVA la 19%, aplicație care poate fi folosită exclusiv de clienții Freya.

Procedura de implementare a acestor schimbări se compune din doi pași simpli:

  • Aplicația va produce schimbarea automată a cotelor de TVA atunci când rulează pe echipamentele dumneavoastră. Utilizarea ei este posibilă nu mai devreme de 01.01.2017, deși o veți putea descărca înainte, alaturi de procedura de utilizare.
  • Pentru ca această aplicație să producă modificările, până pe data de 29 decembrie 2016 vă recomandăm contactarea tehnicianului casei de marcat, pentru a introduce manual noua cotă TVA de 19% în casele de marcat.

Important! Vă informăm că doar clienții cu un abonament de mentenanță activ și plățile la zi vor beneficia gratuit de schimbarea automată a cotelor de TVA.

Pentru clienții care nu au incheiat un abonament de mentenanță, vă rugăm să contactați partenerii locali de la care ați achiziționat Freya, sau echipa noastră de vânzări. În acest caz veți putea alege între două variante:

  • Achitarea taxei de 250 RON (TVA inclus) pentru a beneficia de această aplicație;
  • Încheierea unui abonament de mentenanță la preț promoțional, în funcție de nevoile dumneavoastră.

 

Vă mulțumim!

Spor în toate,

Echipa Freya

2021 © Freya® este o marca inregistrata a Soft Tehnica

Click Me